Šviežią kopūstą sutarkuoti arba supjaustyti smulkiomis juostelėmis,
krapus sukapoti smulkiai, ridikėlius supjaustyti plonais
griežinėliais. Salotas išmaišyti su grietine, bei pagardinti druska.
1 porcijai reikės: šv.kopūsto 100 gr, ridikėlių 100 gr, krapų 10 gr,
jogurtinės grietinės 40 gr, žiupsnelis druskos.
Related Posts
Valstybės pagalba karantino metu
Valstybėje paskelbus ekstremalią situaciją ir karantiną, Seimas ypatingos skubos tvarka priėmė pakeitimus, skirtus išsaugoti darbo vietas ir padėti…
Nuo šio rudens tarptautinis ALFA vaikų universitetas jau Radviliškyje!
Kviečiame visus 8 – 12 metų vaikus prisijungti prie šaunios ALFAkomandos Jūsų mieste, visoje Lietuvoje! Registruotis nuotykiui galitečia https://forms.gle/5Ceczt1BmBtibRbS9 …
Šalta sriuba: kuo galite pakeisti šaltibarščius?
Nors kol kas pavasaris pasižymi permainingais orais, visgi vos pasitaikius šiltesnei dienai ant daugelio stalo karaliauja šaltibarščiai. Tačiau…
Baisogaliečiai pirmi konkurso „Sveikuolių sveikuoliai“ II etape.
Spalio 28 dieną Šiaulių lengvosios atletikos manieže vyko 1- 4 klasių mokinių, mokytojų bei sveikatos priežiūros specialistų…