Šviežią kopūstą sutarkuoti arba supjaustyti smulkiomis juostelėmis,
krapus sukapoti smulkiai, ridikėlius supjaustyti plonais
griežinėliais. Salotas išmaišyti su grietine, bei pagardinti druska.
1 porcijai reikės: šv.kopūsto 100 gr, ridikėlių 100 gr, krapų 10 gr,
jogurtinės grietinės 40 gr, žiupsnelis druskos.
Related Posts
Informacija apie eismo organizavimą prie Radviliškio kapinių Visų šventųjų ir gretimomis dienomis
Informuojame apie eismo organizavimą į naująsias Radviliškio miesto kapines spalio 30 – lapkričio 2 dienomis. Įvažiavimas į kapines…
Šeimose – domėjimasis tradicijomis
Anksčiau ilgus žiemos vakarus žmonės užpildydavo, kartu dirbdami nesunkius ir neskubius darbus. Radviliškio kraštas nuo seno garsėja savo…
Būsto šildymo išlaidų kompensacijos – ir vidutines pajamas gaunančioms šeimoms
Dėl Rusijos agresijos Ukrainoje augant energetinių išteklių kainoms pasaulyje, auga šildymo kaina ir Lietuvoje. Socialinės apsaugos ir darbo…
Savo svorio štangos spaudimo čempionate – prizinės vietos
Liepos 25 dieną Naujojoje Akmenėje vyko Lietuvos savo svorio štangos spaudimo čempionatas, kuriame moterys spaudė pusę savo svorio…