Šviežią kopūstą sutarkuoti arba supjaustyti smulkiomis juostelėmis,
krapus sukapoti smulkiai, ridikėlius supjaustyti plonais
griežinėliais. Salotas išmaišyti su grietine, bei pagardinti druska.
1 porcijai reikės: šv.kopūsto 100 gr, ridikėlių 100 gr, krapų 10 gr,
jogurtinės grietinės 40 gr, žiupsnelis druskos.
Related Posts
Apžvalgos
Ji iš 1972 m. „Komunizmo aušros“ komplekto. Tęsiama ten, kur baigėsi pirmoji jos dalis. Konkrečiau, nuo tų liepos…
Vitas Tomkus: O AŠ IR TOLIAU PALAIKYSIU RUSIJĄ, NORS VISI PASIUSKIT! su autoriaus trigrašiu (šakalams)
Pirmiausia noriu padėkoti Partijai ir Vyriausybei, kad greitai sureagavo į mano kritiką dėl ignoruojamų rusų skiepų. Jau kitą…
Bitininkams – daugiau kaip milijonas eurų paramos
Šalies bitininkai vėl gali kreiptis paramos. Pernai jiems buvo skirta 974 tūkst. Eur, o šiemet parama bus didesnė…
Sveikinimas Žolinių proga
Palengva su mumis atsisveikina vasara… Raudoni ir sultingi obuoliai puošia medžių šakas, paukščiai ruošiasi skristi į šiltuosius kraštus,…